Οι ωραιότερες πισίνες παγκοσμίως

Οι καλύτερες πισίνες των ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

Με τόσες όμορφες παραλίες, για την ακρίβεια είναι αμέτρητες, που έχουμε σην Ελλάδα σίγουρα οι πισίνες είναι κάτι περιττό. Αυτό όμως δεν συμβαίνει φυσικά σε όλες τις χώρες του κόσμου….

The Water Club - Borgata, Atlantic City
The Water Club – Borgata, Atlantic City

Το ξενοδοχείο The Water Club διαθέτει τρεις πισίνες ώστε να μην υπάρξει ποτέ… συνωστισμός. Η συγκεκριμένη έχει μήκος 25 μέτρα και βρίσκεται στον 32ο όροφο με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό. Ενώ για να μπορέσετε να κολυμπήσετε, θα σας κοστίσει περίπου 149 δολάρια τη βραδιά.

Shangri-La Paris, Παρίσι
Shangri-La Paris, Παρίσι

Η πρώην κατοικία του Πρίγκιπα Ρολάνδου Βοναπάρτη, ανιψιό του Ναπολέοντα Α΄ της Γαλλίας, έχει μετατραπεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με κόστος 849 δολάρια τη βραδιά. Η πισίνα έχει μήκος 15 μέτρα με μωσαϊκό γύρω-γύρω για να θυμίζει Ασιατικό χαλί.

Altira Macau, Κίνα
Altira Macau, Κίνα

Στον 16ο όροφος ενός από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του κόσμου, του Altira Macau, βρίσκεται μια πισίνα κλεισμένη με τζάμι από όπου μπορείς να δεις όλη τη πόλη του νησιού Taipa.

W Verbier, Ελβετία
W Verbier, Ελβετία

Το W είναι το πρώτο θέρετρο που φτιάχτηκε στις Ελβετικές Άλπεις και μπορεί τα δωμάτια να κοστίζουν 1.000 δολάρια τη βραδιά, αλλά σκεφτείτε πως εκτός των άλλων ανέσεων θα μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας με θέα τα χιονισμένα βουνά.

Tambo del Inka, Περού
Tambo del Inka, Περού

Στη πισίνα του Tambo del Inka στα σύνορα Χιλής-Αργεντινής κυριεύει το ξύλο, ενώ από τις ξαπλώστρες της μπορείς του χαζεύει τις Άνδεις – τη μακρύτερη οροσειρά της Γης.

Fairmont Le Château Montebello, Κεμπέκ
Fairmont Le Château Montebello, Κεμπέκ

Το Le Château Montebello χτίστηκε το 1930 και ήταν ένα από τα ελάχιστα ιδιωτικά ξενοδοχεία, στα οποία είχε πρόσβαση μόνο πολιτικοί και επιχειρηματίες, ενώ η πισίνα έχει μήκος 23 μέτρα.

Charles Hotel, Μόναχο
Charles Hotel, Μόναχο

Μία από τις ωραιότερες πισίνες στο Μόναχο είναι εκείνη του ξενοδοχείου The Charles Hotel, ενώ στο κέντρο του δεσπόζει ένα μωσαϊκό κομμάτι-φόρος τιμής στη Βαυαρική βασιλική οικογένεια Wittelsbach.

Waldorf Astoria, Σικάγο
Waldorf Astoria, Σικάγο

Λευκό φόντο με τα λουλούδια να κυριαρχούν στη πισίνα του Waldorf Astoria. Σαν να κολυμπάς δίπλα από τριαντάφυλλα.